[Joomla!]Czy na yoyo jest w ogóle jakichś administator? Kłopoty z uruchomieniem Joomla!.
Napisano 01 wrzesień 2006 - 20:29
Właśnie założyłem sobie konto z preistalowanym Joomlem, ale na stronie porobiła się jakać kaszana. Doszedłem do kroku I ustawień Joomla (Konfiguracja bazy danych MySQL). Wpisałem wszystkie dane prawidłowo (nazwy: hosta, użytkownika i bazy danych oraz hasło), a następnie kliknąłem "Dalej". W wyniku tego pojawił się komunikat: Podane hasło i/lub login są nieprawidłowe. Końcowy efekt jest taki, jak na stronie http://www.mg-galeri...on/install2.php (trzeba tam kliknąć kilka razy OK).
Wysłałem już kilka maili w tej sprawie ze wspomnianego wcześniej formularza, ale żaden administrator nie raczy na razie na nie odpowiedzieć. Jeżeli działanie tego darmowego konta ma tak wyglądać, to ja serdeznie dziękuję.
Odpowiedzi do tego tematu
Napisano 01 wrzesień 2006 - 20:45
Użytkownik Nex12 dnia Sep 1 2006, 08:38 PM napisał
Napisano 01 wrzesień 2006 - 21:13
a o tagach poczytaj tutaj http://www.webtips.p...?showtopic=2392
Do bazy wypelniasz tak :
Nazwa bazy : twoj nick na yoyo.pl
User bazy : twoj nick na yoyo.pl
haslo do bazy : haslo ktore podales w panelu admina yoyo.pl przy tworzeniu bazy
Host : mysql.yoyo.pl
Czyli jest filozofia !!!
Pozdrawiam
P.S.
Niech mod przeniesie temat do dzialu CMSy.
Nie pisze sie jakichś tylko jakiś.
Napisano 01 wrzesień 2006 - 21:20
przy moim profilu.Zapraszam na fajne forum browarek ;) Największa knajpa w sieci!
MÓJ WŁASNY ODTWARZACZ MUZYKI ZNAJDZIESZ TUTAJ! PHPBB by Przemo user & helper. NIE pomagam na GG, IM, PW, E-mail!
Za gry nie musisz płacić! Możesz na nich zarabiać! ->Zarabiaj na graniu w gry!<-, ->Darmowa pomoc dla każdego<-
Napisano 01 wrzesień 2006 - 21:34
Użytkownik Nex12 dnia Sep 1 2006, 09:13 PM napisał
Nazwa bazy : twoj nick na yoyo.pl
User bazy : twoj nick na yoyo.pl
haslo do bazy : haslo ktore podales w panelu admina yoyo.pl przy tworzeniu bazy
Host : mysql.yoyo.pl
Użytkownik Nex12 dnia Sep 1 2006, 09:13 PM napisał
Użytkownik browar dnia Sep 1 2006, 09:20 PM napisał
Napisano 01 wrzesień 2006 - 21:36
Użytkownik gumigal dnia Sep 1 2006, 07:34 PM napisał
W polskim języku obie formy są dopuszczalne. A jak już jesteś taki dokładny, to nie pisze się sie, ale się, bo w polskim języki istnieją literki z ogonkami. I tak w ogóle, to zauważyłem, że Ty w ogóle nie używasz takich liter, jak np. ł, ó, ś itp,
No fakt, nie uzywam bo nie mam na to czasu
No, ale jak problem rozwiazany to ok.
Temat do zamnkniecia.
Napisano 01 wrzesień 2006 - 21:43
Użytkownik gumigal dnia Sep 1 2006, 07:34 PM napisał
Jest kontakt poprzez PW na tym forum
przy moim profilu.Zapraszam na fajne forum browarek ;) Największa knajpa w sieci!
MÓJ WŁASNY ODTWARZACZ MUZYKI ZNAJDZIESZ TUTAJ! PHPBB by Przemo user & helper. NIE pomagam na GG, IM, PW, E-mail!
Za gry nie musisz płacić! Możesz na nich zarabiać! ->Zarabiaj na graniu w gry!<-, ->Darmowa pomoc dla każdego<-

Logowanie
Temat jest zamknięty