Kiedy zapisuję prezentację jako stronę www (bez animacji) to mi wychodzą jakieś dziwy, cuda nie stworzone jak to zmienic (zapisac poprawnie)?
Strona 1 z 1
PYTANIE 2 MS POWERPOINT 2007 Jak zapisac www?
Strona 1 z 1
Odpowiedzi do tego tematu
Napisano 15 marzec 2010 - 01:12
nauczyc sie html
Napisano 15 marzec 2010 - 12:32
Cytat
Kiedy zapisuję prezentację jako stronę www (bez animacji) to mi wychodzą jakieś dziwy, cuda nie stworzone jak to zmienic (zapisac poprawnie)?
po pierwsze nie wiemy co to te cuda i dziwy, podrugie zaden produkt ms nie potrafi poprawnie generowac html, ktory by dzialal na czyms innym niz IE :]
Napisano 15 marzec 2010 - 22:43
niestety nie moge ci pomoc, moja szklana kula nie potrafi powiedziec mi o jaki blad ci chodzi
Napisano 16 marzec 2010 - 13:21
Może i offtop, ale mam do tego prawo:
@Master Nexis - tolerowaliśmy Twoje wybryki przez długi czas. Twoje posty nie wnoszą NIC do tematu. Regulamin jasno mówi, co należy robić w takich sytuacjach - jednak daję Ci ostatnią szansę na poprawę. Jeśli nie masz nic nowego do powiedzenia - zamilcz. Za każdy następny bezsensowny post będzie warn.
@Master Nexis - tolerowaliśmy Twoje wybryki przez długi czas. Twoje posty nie wnoszą NIC do tematu. Regulamin jasno mówi, co należy robić w takich sytuacjach - jednak daję Ci ostatnią szansę na poprawę. Jeśli nie masz nic nowego do powiedzenia - zamilcz. Za każdy następny bezsensowny post będzie warn.
Poza forum pomagam wyłącznie za pieniądze.
Brainfucker.pl | DeviantART | Kliknij i zmuś Griwesa do pisania (:
Deo Optimo Maximo
Brainfucker.pl | DeviantART | Kliknij i zmuś Griwesa do pisania (:
Deo Optimo Maximo
Strona 1 z 1

Logowanie
Dodaj odpowiedź