www.WebTips.pl: Problemy z Joomla na serwerze YoYo - www.WebTips.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Problemy z Joomla na serwerze YoYo Znikająca strona Joomli z serwera YoYo

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Scorpius77 

• Nowicjusz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 2
  • Rejestracja 21 gru 09

Napisano 27 grudzień 2009 - 23:37

Witam!
Pierwszy raz jestem na tym forum, więc jeśli coś robię nie tak to z góry przepraszam :rolleyes: Mam dokładnie ten sam problem co powyżej opisany, przez jazda22, też założyłem stronę na YoYo z instalacją Joomli 1.5.14 i po udanej instlacji, skasowaniu folderu INSTALATION znika cała strona. Nie pomogła zmiana atrybutu uprawnień. Od razu odpowiadam też że program nie jest wgrywany przeze mnie poprzez FTP lecz jest to skrypt preinstalowany przez YoYo. Od razu też dodaje że podjąłem próbę wgrania Joomli przez FTP, z tym samym skutkiem, podobnie Joomli Power Edition. Wszystko idzie gładko do momentu zakończenia instalacji i usunięcia plików instalacyjnych, a potem żegnam się ze stroną. W powyższych odpowiedziach pojawiła się rada aby usunąć i wgrać plik configuration.php. Ciekawa rada, ale prosiłbym o więcej szczegółów. Czyli jak? Po zakończeniu instalacji połączyć się przez FTP ze stroną i usunąć folder INSTALATION a potem znów go wgrać? :huh:

Chciałem jeszcze dodać że po usunięciu folderu INSTALLATION (i zniknięciu strony) spróbowałem ponownie wgrać folder INSTALLATION, który wcześniej skopiowałem, efekt...wróciłem na początek instalacji. Czy ma ktoś jakąś radę? :blink:
0

Strona 1 z 1