Strona 1 z 1
Webdesign do oceny
Strona 1 z 1
Odpowiedzi do tego tematu
Napisano 01 sierpień 2009 - 22:55
Pomimo:
-za małej czcionki
-źle wyciętych postaci
-brzydkiego topu
-beznadziejnej typografii
chcę kupić ten wspaniały design!!!!
Ile za niego chcesz? Dam 2 zł jak dorzucisz zapalniczkę i używaną szczoteczkę do zębów.
Pełen profesjonalizm?
Ja ćwiczyłem, znosiłem krytykę i uczyłem się na błędach. Teraz sprzedaję laye, tnę je etc.
Ty nie masz najmniejszych szans na zaistnienie w sieci.
-za małej czcionki
-źle wyciętych postaci
-brzydkiego topu
chcę kupić ten wspaniały design!!!!
Ile za niego chcesz? Dam 2 zł jak dorzucisz zapalniczkę i używaną szczoteczkę do zębów.
Użytkownik zmahool dnia 2009-08-1, 23:26 napisał
haha tobie pedale to moge w morde dac fiucie ****any jestes taki kozak przez kabelki w internecie hahahah żal mi takich ludzi.... pzdr poćwicz !
Pełen profesjonalizm?
Ja ćwiczyłem, znosiłem krytykę i uczyłem się na błędach. Teraz sprzedaję laye, tnę je etc.
Poza forum pomagam wyłącznie za pieniądze.
» Portfolio « | Brainfucker.pl | DeviantART | Kliknij i zmuś Griwesa do pisania (:
Deo Optimo Maximo
» Portfolio « | Brainfucker.pl | DeviantART | Kliknij i zmuś Griwesa do pisania (:
Deo Optimo Maximo
Napisano 02 sierpień 2009 - 11:36
Użytkownik zmahool dnia 2009-08-1, 19:54 napisał
prosze o ocene i komenty
jeżeli prosisz o takie rzeczy to po tej pw odnoszę wrażenie, że nie kontrolujesz tego co mówisz, a to z całą pewnością objawy jakiegoś stanu chorobowego, a co gorsza być może upośledzenia umysłowego - bez obrazy to kalectwo i nie należy się z tego śmiać.
Użytkownik kaczlawo dnia 2009-08-1, 20:55 napisał
Pomimo:
-za małej czcionki
-źle wyciętych postaci
-brzydkiego topu
-za małej czcionki
-źle wyciętych postaci
-brzydkiego topu
Niestety to wszystko prawda. Zakoduj to i wrzuć w neta, może za parę lat jakiś miłośnik pokemonów go znajdzie i pod wpływem chwilowej zachcianki będzie chciał wgrać to na swoją super wypasioną stronę o jego pryszczach. Jeżeli trafi na bardziej wyrafinowanego "hodowce" to jeszcze usunie Ci stopkę, więc przy tej operacji nie liczyłbym na uzyskanie rozgłosu (to nie to samo co uznanie). Nie zmienia to faktu, że w jakiś sposób wpłyniesz na procesy rozwojowe tego młodego człowieka - no bo przecież każdy musi się wygadać i to nie ważne na jaki temat, a w internecie nawet nie ważne czy ktokolwiek to przeczyta, wystarczy sama świadomość, że się to zrobiło.
kaczlawo napisał:
Pełen profesjonalizm?
raczej kolejny dowód na wysoki poziom rozwoju umysłowego współczesnej młodzieży. Nie wiem tylko jaki cel ma zastępowanie znaków interpunkcyjnych dłuższymi od nich wyrazami(?) typu "hahaha"
kaczlawo napisał:
teraz każdy **** ma na to szansę. Bo przecież na tym opiera się fotka, yt czy nk.
GTAnet.info - multiplayer do Grand Theft Auto
GTAS.PL - darmowe domeny
GTAS.PL - darmowe domeny
Napisano 02 sierpień 2009 - 13:05
Użytkownik zmahool dnia 2009-08-2, 10:50 napisał
Ciekawe jak bys wyskoczyl 1v1 kto by był kaleka haha dobra nie pisze juz to bo sama chołotoa bb
bycie warzywem do końca życia chyba nie jest czymś przyjemnym, więc proponuję żebyś popracował nad sobą bo kiedyś nie obroni Cie bariera internetu i wpier*** dostaniesz naprawdę.
GTAnet.info - multiplayer do Grand Theft Auto
GTAS.PL - darmowe domeny
GTAS.PL - darmowe domeny
Napisano 02 sierpień 2009 - 22:18
@zmahool
Widać że grasz w multiplayer np. CS, SA:MP czy inne....
Też czasami dla rozrywki gram i można się uśmiać z tych co chcą 1v1. Nie będę pisał dlaczego bo kogo to obchodzi.
Masz problemy z wypowiadaniem się. Nie umiesz nawet poprawnie ułożyć zdania. Lepiej napisać "ŻAL HHHAHAA". Czasowniki mówisz w bezokoliczniku czy może odmieniasz przez osoby (czyt. kalecy co to chcieli by sie bic sie 1v1 ehehah).
PS. Słodkiego, miłego życia. Siedź sobie i pij piwko, bo pewnie mieszkasz w jakimś mieście i jesteś fanem subkultury "dres za 10zł jest!".
My nigdy nie zrozumiemy ciebie a ty nigdy nas!
Możesz już odejść bo ty jesteś 1-ny na tym forum. (z taką inteligencją)
PS2. Polecam ci bana
Widać że grasz w multiplayer np. CS, SA:MP czy inne....
Też czasami dla rozrywki gram i można się uśmiać z tych co chcą 1v1. Nie będę pisał dlaczego bo kogo to obchodzi.
Masz problemy z wypowiadaniem się. Nie umiesz nawet poprawnie ułożyć zdania. Lepiej napisać "ŻAL HHHAHAA". Czasowniki mówisz w bezokoliczniku czy może odmieniasz przez osoby (czyt. kalecy co to chcieli by sie bic sie 1v1 ehehah).
PS. Słodkiego, miłego życia. Siedź sobie i pij piwko, bo pewnie mieszkasz w jakimś mieście i jesteś fanem subkultury "dres za 10zł jest!".
My nigdy nie zrozumiemy ciebie a ty nigdy nas!
Możesz już odejść bo ty jesteś 1-ny na tym forum. (z taką inteligencją)
PS2. Polecam ci bana
Napisano 02 sierpień 2009 - 23:20
zmahool, zostałeś uznany za największego kretyna miesiąca. Pisz dalej w ten sposób, a może zostaniesz wybrany idiotą roku.
Twoje wypociny nie są warte nawet oglądania. To co wypisujesz na forum to totalne dno.
Pewnego pięknego razu dostaniesz bana i się skończy.
Zamiast tracić czas na walkę słowną z nami (i tak wygramy) usiądź do PSa i poćwicz.
Twoje wypociny nie są warte nawet oglądania. To co wypisujesz na forum to totalne dno.
Pewnego pięknego razu dostaniesz bana i się skończy.
Zamiast tracić czas na walkę słowną z nami (i tak wygramy) usiądź do PSa i poćwicz.
Poza forum pomagam wyłącznie za pieniądze.
Deo Optimo Maximo
Deo Optimo Maximo
Strona 1 z 1

Logowanie
Temat jest zamknięty